Home The Beginners Course. Upcoming Shows.


Fanwiki Les Miserables

Upcoming shows around the world

Les miserables has become a very poular musical around the world. You can't watch the muscial in the Netherlands anymore and therefore I decided to list a couple of shows around the world.

You just have to click on the show to be able to order ticketsIk heb op de index pagina een menu gemaakt m.b.v. < nav > element. Deze heb ik boven aan de pagina gezet. Verder heb ik ook de link naar de eerste en tweede pagina in de tekst gezet.Ik heb een plaatje ingevoegd en daar heb ik een border en een schaduw aan toegevoegd m.b.v. CSS. De achtergrond kleur van de < body > is blauw, die van de < section > is wit en die van de < header > en < footer > zijn rood. Daarme zijn het de kleuren van de Frans vlag.

Op mijn eerste pagina heb ik ook een menu gemaakt m.b.v. een < nav > element, alleen deze keer staat hij ook onder aan de pagina. Ik heb aan elke paragraaf een plaatje toegevoegd, waar ik ook weer een border en een schaduw aan heb toegevoegd. Met behulp van CSS heb ik ze links uitgelijnd en een beetje ruimte tussen het plaatje en de tekst gecreëerd. D.m.v. een margin en een float element. Voor elke kop en voor de section heb ik een ander lettertype gebruikt.

Ook hier is weer een menu gemaakt m.b.v een < nav > element. Op mijn tweede pagina is een opsomming te vinden van shows waar je naartoe kunt gaan. Door op de link te klikken ga je naar de officiële site om tickets te kopen. Als ik deze pagina valideer geeft hij een aantal fouten aan, omdat ik in deze tekst een paar elementen heb genoemd. Deze herkent hij, maar dit is gewoon tekst dus deze heb ik niet aangepast.